LaGrye

Gasten

CHATEAU DE LA GRYE - GASTEN

ONZE FILOSOFIE
“Het kasteel is bedoeld voor de eigenaren. Bezoek is welkom om (in rustige perioden) het kasteel te bekijken, maar het is niet de bedoeling dat bezoek langdurig vakantie viert in het kasteel”

VOOR BEZOEK
Met enige regelmaat zijn er bezoekers in het kasteel. Het is ook heel leuk om het kasteel te delen met familie en vrienden. Maar met name in vakantieperiodes als er ook veel eigenaren zijn, zorgt dit voor grote druk op de voorzieningen en de privacy. Vandaar dat we als eigenaren een aantal afspraken hebben gemaakt rondom bezoek.

Bezoek moet altijd van te voren aangemeld zijn door de eigenaren via de website of de mail. Bij onaangekondigd bezoek loop je de kans teruggestuurd te worden! Gasten mogen uitsluitend in het kasteel verblijven onder directe verantwoordelijkheid van een van de eigenaren. Gasten mogen in drukke perioden als richtlijn maximaal 2 a 3 nachten in het kasteel logeren.

Zolang het aantal bezoekers totaal niet boven de 30 uitkomt, mogen er gasten worden meegenomen. Eigenaren mogen natuurlijk altijd op het laatste moment besluiten naar het kasteel te komen. Wordt het aantal van 30 overschreden, dan mogen er echter geen (nieuwe) gasten meer komen.

Voor kinderen van eigenaren is belangrijk om te beseffen dat je vanaf 21 jaar zelfstandig, dus zonder eigenaar-ouder in het kasteel mag verblijven, ook met partner. Deze kinderen van eigenaren mogen buiten de drukke perioden gasten meenemen. Wel moet er een eigenaar aanwezig zijn en instemmen met het verblijf indien de groep gasten groter is dan drie. Kinderen onder de 21 jaar mogen alleen onder begeleiding in het kasteel zijn.
Stacks Image 270
HUISREGELS
Om het kasteel leefbaar te houden - nu en in de toekomst - zijn er huisregels opgesteld.

Probeer als gast te beseffen dat je op bezoek bent in een kasteel waar vooral eigenaren verblijven. Vraag als gast daarom zoveel mogelijk aan je gastheer of vrouw als je iets niet weet. Ruim alles op wat je gebruikt en leg alles terug waar je het vandaan hebt gehaald. Let op je eigen kinderen, laat ze ‘s morgens vroeg niet door de gangen rennen als anderen nog slapen. En meldt het als er iets kapot gaat.

Zet bij vertrek de verwarmingsknop op het sterretje, maar blijf van hoofdkranen en stoppenkasten af; dit is de taak van eigenaren.

LEES HUISREGELS VOOR BEZOEK
Lees voordat je op bezoek komt in la Grye de huisregels op de download pagina hieronder. We verwachten dat je als gast deze regels respecteert!